IMG_2558.jpg

Bugman's best

- liity välipalavallankumoukseen -

 

 

Tuottemmme

Lippulaivatuotteemme on Bugman’s Best sirkkapatukka, joka valmistetaan rakkaudella tarkkaan valituista luonnollisista raaka-aineista, kuten hiilettömällä lähitilalla tuotetusta hunajasta ja suomalaisesta kaurasta. Lisäksi tuotteeseen makua tuovat karpalo, manteli, maapähkinävoi (kookosrasva) ja ripaus kanelia.

IMG_2557 (1).jpg

Terveellinen, ekologinen ja ennen kaikkea herkullinen tulevaisuuden välipala itsekasvatetuista kotisirkoista.

Patukkamme sopii loistavasti kiireisen toimistotyöläisen tai opiskelijan iltapäivään tai retkeilijän reppuun pienen kokonsa ja energiatiiviin koostumuksensa vuoksi. Patukoita voit ostaa jälleenmyyjiltämme, nettikaupastamme postipakettina tai kestotilauksena.

IMG_2552.jpg

Kotisirkka

Kotisirkka (Acheta Domesticus) on noin 2,5cm pitkä sirkkalaji, jonka erottaa monille tutusta heinäsirkasta lajille ominaisesta tukevammasta ja litteämmästä rakenteesta sekä kellertävänruskeasta värityksestä. Kotisirkka on alunperin kotoisin Pohjois-Afrikasta ja Suomessa se viihtyykin lähinnä kasvihuoneissa ja kasvatuskonteissa.

Kotisirkka on oikea tulevaisuuden superfood ekologisuutensa ja terveellisyytensä vuoksi. Kotisirkan kasvattaminen vaatii vähemmän tilaa, aikaa, vettä ja ruokaa kuin mikään muu karjan muoto. Kotisirkan hyötypuolet eivät kuitenkaan lopu tähän. Kotisirkkoja syömällä saat…

- Enemmän proteiinia kuin minkään muun eläimen lihasta

- Kaikki ihmiskehon tarvitsemat 9 aminohappoa

- Enemmän rautaa kuin pinaatista

- Enemmän kalsiumia kuin maidosta

- Keholle tarpeellista ravintokuitua

- Hyviä rasvahappoja kuten Omega-3


IMG_5889.JPG

Tietoa Meistä

Bugman’s Best Oy on kolmen espoolaisen lukiolaisen pyörittämä yritys, jonka tavoitteena on tarjota vaihtoehtoinen, parempi tapa tuottaa ruokaa: kotisirkat..

Yritystarinamme syntyi liittyessämme sirkanhoitokurssille koulullamme, jonka jälkeen jatkoimme idean työstämistä Nuori Yrittäjyys- järjestön Vuosi Yrittäjänä-kurssilla, jossa tehtävänämme oli jalostaa valitsemiamme liikeideoita pienissä ryhmissä. Valitsimme jo alusta lähtien liikeideaksemme kotisirkoista valmistetut elintarvikkeet ja opettelimme sirkkojen hoidon samalla kun suunnittelimme yrityksen toimintaa.

Tiimimme koostuu kolmesta tehokkaasti yhteen pelaavasta nuoresta, jotka ovat toimitusjohtajastamme Toivo Hursti, markkinointijohtajamme Matias Järvinen sekä tuotekehityspäällikkömme Aaron Uussaari. Aluksi kasvatimme kotisirkkamme kouluprojektin osana Espoon kulttuuritoimen omistamassa kasvatuskontissa Tapiolassa, mutta kesällä 2018 rakensimme itsellemme uuden, tehokkaamman kasvatuslaitoksen Espoon Karhusuolle. Tarinaamme voit seurata Instagramistamme (@bugmansbest).

Kotisirkkojen hoitoon kuuluu päivittäiset vesiastioiden vaihto, ilmankostuttimen vedenvaihto sekä rehulautasten täyttö ja harvemmin tapahtuvat munien keruu ja sadonkorjuu. 6 viikon jälkeen vanha sirkkapopulaatio kerätään uuden sukupolven tieltä sadonkorjuussa, jossa sirkat kerätään pussiin ja laitetaan pakastimeen, jossa nämä kivuttomasti vaipuvat ensin horrokseen ja sitten kuolevat yön aikana. Tämän jälkeen sirkat keitetään, kuivataan ja sekoitetaan osaksi muita raaka-aineita, jonka jälkeen kokonaisuus paistetaan uunissa.

IMG_6057.JPG
_MG_6735_logo.jpg

Olemme osallistuneet ja voittaneet useita kilpailuita yrityksemme kanssa. Näistä suurimpia ovat kansainvälinen lukiolaiskilpailu Genius Olympiad New Yorkissa kesällä 2018, sekä Junior Achievement Europe:n järjestämän Company of the Year- kilpailun kolmas sija samana kesänä Belgradissa.

Huomattuamme yrityksemme olevan tuottoisa ja kannattava, päätimme perustaa osakeyhtiön ideamme ympärille. Olemme toimineet osakeyhtiönä helmikuusta 2018 lähtien.

Tiimi

ed065cde-80da-4413-98b3-6840ab04f7fb 2.jpg

Matias Järvinen

Markkinointijohtaja

 

 

Toivo Hursti

Toimitusjohtaja

Aaron Uussaari

Tuotekehityspäällikkö

Ota yhteyttä

Karhunkäpälä 5, 02810
Espoo, Finland
045 1232 771 (CEO)

 

Sähköposti

info@bugmansbest.com